Prevozi tovora in izredni prevoz blaga

 

Svet je postal neverjetno majhen in prevozi tovora so ravno zato ali pa kot posledica tega postali enostavnejši oziroma hitrejši. Še pred nekaj desetletji je trajalo kar nekaj časa, da je neka pošiljka prispela iz enega konca Evrope na drugega, danes pa se prevoz blaga opravlja z neverjetno hitrostjo. V podjetju Eurizont logistika, d.o.o., so vam na voljo tako mednarodni prevozi kot tudi prevoz tovora po Sloveniji pa tudi izredni prevoz – torej prevažanje tovora večjih dimenzij ali mase. V podjetju smo v začetku ponujali predvsem logistiko oziroma organizacijo prevoza po cesti, danes pa vam omogočamo prevoz blaga po vsem svetu in z različnimi vrstami prevoza (tudi letalski promet) in celotno logistiko. Cenik za prevoz tovora je odvisen od vrste in hitrosti ter dodatnih storitev.

 

 

Prevozi tovora in blagaPrevozi tovora po meri naročnika

V podjetju Eurizont, d.o.o., sta prevoz blaga in logistika naši dejavnosti že od leta 2009. Pravzaprav je podjetje nastalo kot 'one man band' z enim zaposlenim, ki se je ukvarjal s prevozi tovora oziroma organizacijo cestnih prevozov. Prevoz tovora po Sloveniji smo kmalu razširili na vso Evropo in temu kmalu dodali še skladiščenje, letalski transport in globalno mrežo partnerjev, s katerimi svojim strankam omogočamo varen in hiter prevoz blaga. Na voljo vam je tudi izredni prevoz ter prevoz nevarnih snovi.

 


Izredni prevoz in prevoz nevarnih snovi

Za prevoz blaga po javnih cestah veljajo določene omejitve. Prevozi tovora, ki te omejitve presega, gre za tako imenovani izredni prevoz. To pomeni, da tovor presega zakonsko določeno širino, dolžino, višino, skupno maso ali osno obremenitev. V podjetju Eurizont logistika poskrbimo tudi za varen transport takšnega tovora, na voljo pa so vam tudi prevozi tovora, ki spada med nevarne snovi. Za takšen transport mora biti tudi na primer voznik tovornjaka ustrezno usposobljen oziroma mora imeti opravljena izobraževanje in izpit za prevoz nevarnega blaga, sicer nima dovoljenja za takšen prevoz tovora. Cenik naših storitev je na voljo pri naših zaposlenih.