Mednarodni prevozi – tovorni prevoz kontejnerjev

 

Dandanes so mednarodni prevozi oziroma prevoz tovora po Evropi postali nepogrešljiv del naših življenj in poslovnega sveta. V kakšni obliki se ta prevoz opravi (ladijski promet, letalski prevozi, vlak, prevoz tovora v cestnem prometu, prevoz kontejnerjev) je odvisno od naročnika in od tega, katera vrsta prevoza je najbolj praktična, najcenejša ali najhitrejša. Tovorni prevoz se vedno prilagaja naročniku in njegovim željam oziroma potrebam, zato je bistvena dobra logistika, ki jo zagotavljamo v podjetju Eurizont logistika. Mednarodni prevozi so osnova vsega, s čimer se ukvarjamo pri nas, saj se že od vsega začetka ukvarjamo s špedicijo in logistiko v mednarodnem okolju – pa tudi po Sloveniji.

 


Mednarodni prevoziPrevoz kontejnerjev

Mednarodni prevozi in lokalni tovorni prevoz v naši ponudbi omogočajo tudi transport kontejnerjev različnih vrst. Kontejnerji lahko lužijo za prevoz tovora v cestnem prometu, lahko se odločite za ladijski transport ali pa transport z vlakom ali letalom. Takšen prevoz kontejnerjev je enostavna in smiselna odločitev za transport različnega tovora, ki ga je treba v najkrajšem možnem času premestiti iz enega kraja v drugega – ne glede na to, ali so to lokalni ali mednarodni prevozi. Za nas je prvi in pravzaprav edini cilj zadovoljiti stranko, kar navado pomeni, da varno in pravočasno zagotovimo dostavo določenega tovora na dogovorjen cilj.

 


Mednarodni prevozi različnih tovorov

Tovorni prevoz je namenjen prevozu oziroma transportu različnega tovora iz enega kraja v drugega. To lahko pomeni prevoz tovora po Evropi, Sloveniji ali po vsem svetu z različnimi prevoznimi sredstvi. S stališča logistike je najpomembneje, da je tovor čim hitreje in čim varneje tam, kjer mora biti. Lahko gre za prevoz kontejnerjev ali marsičesa drugega, pomembno je le, da kot špeditersko in logistično podjetje opravimo svojo nalogo in svojim strankam zagotovimo ustrezen prevoz in skladiščenje blaga oziroma tovora. Mednarodni prevozi pri tem niso izjema.